2000 yılında Galeri Ahmet olarak Kerebi Gazi Otoparkında faaliyete başlayan ve 2006 yılında Keçecioğulları Otomotiv'i bünyesine katarak, Çorum halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Keçecioğulları Otomotiv, hizmetlerine her geçen gün yenilerini ekliyor.
Ahmet Keçeci'nin sahibi olduğu Keçecioğulları Otomotiv, Hars Traktör Çorum-Amasya Bölge Bayiliğini de alarak gücüne güç kattı. Mimar Sinan Mahallesi Oto Galericiler Sitesi 4. Sokak No: 13 ve Akkent Mahallesi Çevre Yolu Bulvarı Traktörcüler Sitesi A Blok No: 13 adresinde bulunan Keçecioğulları Otomotiv, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini sürdürüyor.
Otomobil ve traktör alım satımının yanı sıra minibüs, kamyon, kamyonet, otobüs, tır, dorse alım satımı, emlak alım satımı, tomruk yükleme, kepçe imalatı, zirai alet imalatı ve tamiratı ile Çorum halkına hizmet veren Keçecioğulları Otomotiv, takas imkânları ile de vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Keçecioğulları Otomotiv Sahibi Ahmet Keçeci, sap-saman karşılığı sıfır traktör, balya-mısır sılajı karşılığı traktör, ikinci el traktör ve zirai aletlerin yanı sıra her türlü takasın yapılabildiğini belirterek, hizmetlerinin arasında canlı büyük ve küçükbaş hayvan alım satımının da bulunduğunu vurguladı.
Konya Akşehir'de üretilen ve %100 yerli marka Hars Traktörleri Çorum-Amasya Bölge Bayisi Keçecioğulları, çiftçi dostu olan yeni traktörlerini satışa sundu. 399 çift çeker 399 4WD orijinal kabin, klima, turbo interkol, 105 beygirlik kabinli ve kabinsiz traktör ve 299 çift çeker 4WD 92 beygir kabinli kabinsiz traktör özel fiyatlar ile Hars Traktör Çorum-Amasya Bölge Bayisi Keçecioğulları'nda çiftçileri bekliyor. Hars Traktör Çorum-Amasya Bölge Bayisi Keçecioğulları'nda tüm traktör çeşitlerini de bulmak mümkün. Keçecioğulları traktörleri şok kampanyalarla halka sunuyor.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim