Gümüşhacıköy Kaymakamı hemşehrimiz Adem Balkanlıoğlu, Sungurlu Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Belgin Batır ile hafta sonu düzenlenen düğünle hayatını birleştirdi.

Balkanlıoğlu’nun baba evinin bulunduğu Aşağı Fındıklı köyünde ve gelin Belgin Batır’ın ilçe merkezindeki baba evinde düğün Cuma günü başlayıp Pazar günü sona erdi. 3 gün süren düğünde Cumartesi günü akşam saatlerinde kına, Pazar günü de Özgür düğün salonunda düğün merasimi düzenlendi. Düğüne Kaymakam Adem Balkanlıoğlu’nun meslektaşları ile Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, muhtarlar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

1988 yılında Sungurlu’ya bağlı Aşağı Fındıklı köyünde dünyaya gelen Adem Balkanlıoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu. 1,5 yıl Maliye Müfettiş Yardımcılığı yapan Balkanlıoğlu, bazı ilçelerde kaymakamlık yaptıktan sonra Gümüşhacıköy’e kaymakam olarak atandı. Balkanlıoğlu, geçtiğimiz yıl Çorum Valiliğinde Aday Kaymakam olarak stajını yürüttüğü sırada bir süre Osmancık Kaymakam vekilliği de yaptı.

ÇORUM HABER, genç çifti kutlar, ömür boyu mutluluklar diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim