Milletvekili Erol Kavuncu’nun da eşlik ettiği ziyaretlerde Aşgın, Çorum’un üretim gücüne ve istihdam kapasitesine sağladıkları katkı nedeniyle işadamlarına teşekkür etti.

ALAPALA MAKİNA ZİYARETİ

Alapala Makina Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alapala ile görüşen Aşgın, “Sektöründe dünyada önemli bir yere sahip olan Alapala Makina ile gurur duyuyor, Çorum’umuzun üretim gücüne, istihdam kapasitesine olan değerli katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

ECE SERAMİK

Ece Seramik’i ziyaretinde tesisin vizyonu, sektöründeki liderliği ve başarıları ile gurur kaynağına dönüştüğüne şahit olduğunu kaydeden Aşgın, “Vizyonu, sektöründeki liderliği ve başarıları ile gurur kaynağımız olan Türkiye Seramik Federasyonu Genel Başkanı Ece Banyo Yönetim Kurulu Başkanı kıymetli kardeşim Sayın Erdem Çenesiz’i ziyaret ettik.

Milletvekilimiz Erol Kavuncu ağabeyimizle birlikte yaptığımız ziyarette, bizleri değerli bir nezaket ve ev sahipliği ile ağırlayan Erdem Çenesiz kardeşime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ERDEMLİ MAKİNA

Milletvekili Kavuncu ve Belediye Başkan Adayı Aşgın, sanayici ziyaretlerine Erdemli Makina ile devam etti.

Erdemli Makina A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Erdemli ile görüşen Aşgın, “Ürettiği temizlik araçlarıyla dünya pazarında Çorum’un ismini gururla temsil eden Erdemli Makina, sektörün yıldız markası olarak bizim de gururumuzdur” ifadelerini kullandı.

ÜNAL YEM

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Ünal Yem’i ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Sarıaslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sarıaslan ile görüştü. Aşgın, “Göğsümüzde gururla taşıdığımız Türk Bayrağı rozetlerimizi birbirimize hediye ettik” diyerek, sektöründeki başarısının verdiği gurur kadar, misafirperverliği ve samimiyetiyle de onur veren Sarıarslan ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

ALAPROS MAKİNA

Alapros Makina sahipleri Nuri Alapala, Semih Alapala ve Mehmet Alapala’yı ziyaret eden Aşgın, “Üç kuşaktır sanayicilik ve üretim alanındaki başarılarını, dünyanın dört bir yanına yaptıkları projeler ve ihracatlarıyla taçlandıran Alapala ailesi, her zaman hemşehrilerimizin gururu olmaya devam edecek” dedi.

YAĞMAKSAN, GANİK VE İKİ EL MAKİNA

Aşgın ve beraberindekiler OSB’deki ziyaret turlarına Yağmaksan ve Ganik Şekerleme ile devam etti.

Yağmaksan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yağlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yağlı ile görüş alışverişinde bulunan Aşgın, daha sonra Ganik Şekerleme ve İki El Makina’yı ziyaret ederek, işletmelerin sahipleri ve yetkilileri ile görüştü.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim