Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekillerine seçim yerlerinde büro açma talimatı vermesi üzerine Çorum’da iletişim bürosu açan Milletvekili Erol Kavuncu’ya kutlama ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’yu son olarak SGK Çorum İl Müdürü Duran Cesur, İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan, AKP Sungurlu Gençlik Kolları Başkanı Rıfat Sarıyerlioğlu ve Eğitim Bir-Sen Çorum Üniversite Temsilcisi Erol Çalmaz ziyaret ederek kutladılar.

Ayrıca, Bayat İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Tuna, İl Genel Meclisi eski üyesi Sadık Duymuş, Kunduzlu Beldesi eski Belediye Başkanı İzzet Ünsal ve Eskialibey Beldesi eski Belediye Başkanı Ertürk Daşdemir de Kavuncu’yu irtibat bürosunda ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

Milletvekili Kavuncu’nun son ziyaretçileri arasında kısa adı ÇORİMDER olan Çorum İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Ayhan Boyraz, Gülzarı Mualla Vakfı Çorum Temsilciliği üyeleri ve Ak Parti Üçtutlar Mahalle Teşkilâtı mensupları da vardı.

Milletvekili Kavuncu’nun ziyaretçileri arasında Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Ramazan Yıldız, Başkan Yardımcısı Mustafa Beköz, Eğitim Müfettişi Ekrem Giraz; Çorum MEMURSEN İl Başkanı Ahmet Saatçi, Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri; Tarım İl Müdürü Orhan Sarı, İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban da yer aldı.

Milletvekili Kavuncu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim