Devlet Tiyatrosu Salonu’nda gerçekleştirilen yılsonu gösterisine Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan, Doğa Okulları Halkla ilişkiler Koordinatörü Hülya Ayın, sendika başkanları, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Okul Müdiresi Leyla Külcü’nün açılış konuşması ile devam etti.
Konuşmasında bir eğitim- öğretim yılını daha gururla geride bırakmanın sevincini yaşadıklarını belirten Külcü, “Bugün burada minik yavrularımızın büyük emek sarf ederek, çalışıp çabalayıp sizler için hazırlamış oldukları yılsonu gösterilerini izlemek üzere toplandık” dedi.
Bu program için çok çalışarak hazırlanan miniklere çalışmalarından dolayı teşekkür eden Külcü, ufak tefek olabilecek hatalarda da izleyicilerin engin hoşgörülerine sığındıklarını söyledi.
Külcü, Ulu Önder Atatürk‘ ün “ Çocuklar geleceğimizin teminatıdır” sözlerine yürekten inanarak, evrensel eğitim anlayışıyla hedeflerinin öğrencilerin duygu ve düşüncelerini, yaratıcılık yönlerini geliştirerek topluma mutlu bireyler yetiştirmek olduğunu kaydetti.
Programda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür eden Külcü, “Daha nice başarılara birlikte imza atmayı diliyor, onlarla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.
Geniş katılımlı okul gecesinde minik öğrenciler birbirinden güzel gösterilerle gelen konuklara eğlenceli dakikalar yaşattılar.
Öğrenci yakınlarının büyük ilgi gösterdiği gecede, miniklerin hazırladığı gösteriler başarıyla sergilendi.
Gösteride salonu dolduran izleyicilere dans, folklor ve çeşitli rontlar sunan miniklerin yapmış olduğu birbirinden güzel gösteriler, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Mezun olma heyecanı yaşayan minik öğrencilerin aileleri de duygu dolu anlar yaşadılar. Program çiçek takdiminin ardından sona erdi.
Programdan sonra veliler memnuniyetlerini dile getirerek çocuklarının göstermiş oldukları başarıdan ve anaokulunda kazandırılan değerlerden son derece memnun olduklarını ifade ettiler.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim