Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve Kadın Kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette İl Başkanı Bekiroğlu, “Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.
Yaşanan olayda kimlerin ne istediğinin açıkça ortaya çıktığını belirten Bekiroğlu, “Bu olay sadece Ak Parti ve CHP için değil başka partiler için de geçerli. Amaç kardeşler arasında nifak tohumları sokmak” dedi.
Diyalog ve istişare yoluyla çözülemeyecek hiçbir olayın bulunmadığını kaydeden Bekiroğlu, bunun 15 Temmuz’da daha iyi görülmeye başlandığını söyledi. Çorum’da darbe girişimine yönelik halkın meydanlarda demokrasiye sahip çıktığını ifade eden Bekiroğlu, “15 Temmuz’dan itibaren 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tutuldu. Demokrasimize vurulmak istenen hançeri hep beraber söktük. Çorum’da FETÖ üyeleri hiçbir girişimde bulunamadı” dedi.
Siyasi partiler arasındaki rekabetin seçim dönemlerinde yaşandığını, seçim döneminin bitmesi ile rekabetin de bittiği vurgulayan Bekiroğlu, “Daha iyi bir Çorum’u oluşturmak için el ele vererek çalışmalıyız” ifadesini kullandı.  
Editör: TE Bilisim