Devlet-millet işbirliği içinde bugüne kadar içmesuyu, park, köy konağı, cami şadırvanı, çevre düzenlemesi, sulama kanalı, kilitli parke döşenmesi, futbol sahası gibi hizmetlerin yapıldığı köyde üçüncüsü düzenlenen Birlik Şenliği geçtiğimiz günlerde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Mehmet Genç, Yaşar Karaca ve Ali Sarıca organizesiyle yapılan şenlikte Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Gülcihan Koç, Özcan Türe ve Göknur Karadağ sahne aldı. Konserin ardından ise semah gösterisi gerçekleştirildi. Laçin Kaymakamı Hasan Taş, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Çatalpelik, bazı daire müdürleri, çevre köylerin muhtarları, çok sayıda davetli ile vatandaşların katıldığı şenlikte Köy Muhtarı Yaşar Tüylü ve organizatör Mehmet Genç birer konuşma yaparak köylerine yapılan hizmetler ve sorunların çözümü için destek olan Vali Necmeddin Kılıç, Kaymakam Hasan Taş, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak, DSİ Şube Müdürü Murat Şerbetçi, Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek ve Orman Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Devlet ve vatandaş el ele verdiğinde ortaya çıkacak başarıların birer nişanesi olarak görülmesi gereken futbol sahası ve ceviz ağacı projesinin açılışının yapıldığı şenlikte sponsorlara ve köye katkı sağlayan kurumların yetkililerine plaket verildi.

Şenlikte konuşmaların ve plaket töreninin ardından ise Gülcihan Koç, Özcan Türe ve Göknur Karadağ sahne alarak vatandaşlara seslendirdikleri şarkı ve türkülerle güzel bir gece yaşattılar.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim