Bahabey Caddesi’nde iki, Buharaevler’de bir olmak üzere halen üç şubesi bulunan Karaoğlan, Mimar Sinan şubesiyle Çorum’un bir bölgesine daha balık lezzetini ve kalitesini taşımış oldu.
Karaoğlan Balık Genel Müdürü Murat Gümüş, yeni balık satış noktası ve restoranı Mimar Sinan halkının hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Kilo işi pişirme de yapıyoruz, böylelikle evleri balık kokusundan kurtarıyoruz.” dedi.
Bir kilo balığın pişirme bedelinin 5 lira olduğunu, yine balık-ekmeği de 5 liradan sattıklarını anlatan Murat Gümüş, güçlü bir toptan satış ağına sahip olduklarını da hatırlatarak, “İl dışı 7 bölgeye balık veriyoruz. Bu sayededir ki, en taze, en kaliteli, en uygun fiyatlı balığı Çorum halkına biz sunuyoruz” diye konuştu.
Genel Müdür Gümüş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kaliteli hizmet ve hijyen en önemli önceliklerimiz. Tazelikten ve temizlikten ödün vermeyiz. Sloganımız: Yılın 12 ayı balık, ömür boyu balık…Balık satış yerimiz vae restoranımızla, şimdi Mimar Sinan sakinlerimizin hizmetindeyiz.”


Mimar Sinan semtindeki Karaoğlan Balık’ın dıştan görünüşü ve zengin balık tezgahı…

Çevre sakinlerinin “kaliteli balık” talebine cevap vermeye başladı.



Karaoğlan Balık Genel Müdürü Murat Gümüş
 
(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim