Ak Parti Karadağ, geçtiğimiz Cuma günü de hastaları ziyaret ederek hem moral verdi, hem de “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

İlk olarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören AKP eski Sungurlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Ünsal, Ece Seramik sahibi Erdem Çenesiz’in babası İsmet Çenesiz ve diğer hastalara iyi dileklerini ileten Karadağ, onların sağlık durumları hakkında da bilgi aldı.

Hastalarla tek tek ilgilenen Karadağ, herkesin iyi gününde de, kötü gününde de yanlarında olduğunu belirterek, “15 yıllık iktidar dönemimizde milletimizin her anlamda yaşam kalitesini yükseltmek için çaba göstermekteyiz. Milletimiz için yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar ve hizmetler bunun en güzel örneğidir. Bizler, ülkemizin ve milletimizin daha müreffeh bir seviyede olması için var gücümüzle hizmet etmeye bıkmadan usanmadan devam edeceğiz.” diye konuştu.

Mehmet Karadağ daha sonra Özel Elitpark Hastanesi’nde tedavi gören “Köfteci Deli Memed” nâmıyla maruf Mehmet Coşkun’a “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

Karadağ ayrıca Özel Elitpark Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Akkaş ile de bir süre sohbet etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim