Başbakan Yıldırım ile görüştükten sonra ataması yapılan ve Çorum’a dönüşünde Sungurlu’da partililerin ilgisi ile karşılanarak yeni görevine başlayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ziyaretçi akınına uğruyor.
Makamında Milletvekilleri Uslu ve Ceylan ile Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım’ı ağırlayan İl Başkanı Karadağ aradan geçen sürede Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ve Teşkilat yöneticileri, eski Merkez İlçe Başkanı Haşim Ahlatcı, eski Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kılıç, Faruk Yılmaz, eski Gençlik Kolları Başkanı Fatih Ceylan, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mustafa Güneş, İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd.Doç.Dr.Sinan Zehir, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Karadağ, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve yönetimi, Av. Hüseyin Kılıç, Av. Filiz Gözübüyüklü, TÜMSİAD Başkanı Abdurrahman Kılıç ve yönetimi başta olmak üzere çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edilerek kutlandı.
Ziyaretlere teşekkür eden Karadağ, AK Parti’nin kurucu Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevini yaptıktan sonra 10 yıl sonra geldiği yeni görevinde sorumluluklarının bilincinde olduğunu ve gece-gündüz demeden Çorum için çalışacaklarını dile getirdi.








(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim