Bayramlaşmadan sonra ilk konuşmayı yapan MHP Çorum 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, “Bu bayram huzur ve barışa, Müslüman aleminin bundan sonraki dönemde terör belasından, kandan ve zulümden arınmış olmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

Maalesef biz ne kadar bayramlarımızı büyük bir buluşmayla kucaklaşmayla, ailemizle arkadaşlarımızla gerçekleştirmiş olsak ta, İslam coğrafyasında yaşanan sorunlar dökülen kan maalesef bu bayramları buruk kutlamamıza neden oluyor.

Doğu Türkistan ve Kudüs’te Müslümanların gördüğü zulüm Türkiye'nin etrafını kuşatan terör belası, Türkiye’yi içeriden saran işbirlikçiler, maalesef Müslümanların bu önemli bayramları buruk kutlamamıza neden oluyor.

İnşallah Türk askerinin kandile Türk bayrağını dikmesiyle, Suriye ve Iraktaki terör kamplarının temizlenmesiyle Ülkemiz ve Türkistan coğrafyası da huzur ortamına erecektir. İnşallah Cumhur ittifakıyla ülkemiz daha da huzurlu olacaktır. Ben tüm herkesin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

MHP’nin diğer adayları Alparslan Karapıçak, Mehmet Karaca ve Alper Büker de kısa birer konuşma yaparak 24 Haziran’ın MHP’nin büyük zaferi ile sonuçlanacağını söyledi.

Programa il ve ilçe örgütleri, MHP Milletvekili adayları, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, eski milletvekili adayı Vahit Doğan, Ülkü Ocakları Başkanlığı ve çok sayıda partili katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim