Ziyarete Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı M.Fatih Gök, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Sami Çam, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Mustafa Ünlü, Türk Tarım Orman –Sen Şube Başkanı Necati Gül, Türk Kültür Sanat-Sen İl Temsilcisi Kamil Yiğit, Türk İmar-Sen İl Temsilcisi Adem Kuyucak ve Türk Enerji-Sen İl Temsilcisi Bedirhan Aka katıldı.
Ziyarette Vali Necmeddin Kılıç’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, Çorum için yapılacak her türlü iyi, güzel ve doğru işin destekçisi olacaklarını belirtti. Özellikle Vali Kılıç’ın göreve başladığı gün verdiği mesajların kendilerini ziyadesi ile memnun ettiğini anlatan Aydın, özlediğimiz tablonun da bu olduğunu söyledi.
Çorum’un yapı olarak çok güzel bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Necmeddin Kılıç da, “Bahsettiğiniz mesajlarımız sadece bir söylemden ibaret değil, aksine icraata döktüğümüz uygulamalarımızdır” dedi.
Sendika başkanlarının, Vali Necmeddin Kılıç'a sendikaların çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi sunduğu ziyarette Vali Necmeddin Kılıç, sendika başkanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim