Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’la görüşen Fikret Aktağ, kamu çalışanlarının sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Lise yıllarından beri sivil toplum kuruluşlarında görev aldığını ve üç dönem TÜRKAV Çorum Şube Başkanlığı yaptığını hatırlatan Aktağ, “Ülkülerimden ve ülkeme hizmetten asla vazgeçmedim. Genel Başkanımızın onayı ve Çorumlu hemşerilerimizin desteğiyle, kamu çalışanlarının Mecliste sesi olacak, tüm sorunları yakinen takip edeceğim.” dedi.

Türkiye Kamu-Sen’in önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna vurgu yapan Fikret Aktağ, “Kamu-Sen, demokrasinin gelişmesi ve çalışanların haklarının korunması noktasında büyük katkılar sağlamaktadır. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde sivil toplum kuruluşu olarak Türkiye Kamu-Sen’in yeri çok önemlidir. Memuriyete başladığım günden beri mensubu olmaktan onur duyduğum Kamu-Sen, çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması noktasında kuruluşundan bugüne kadar önemli hizmetler veren büyük bir camiadır.” ifadelerini kullandı.

Kamu-Sen Genel Başkan Önder Kahveci ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ise Aktağ’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim