Eğitimi Kamu Danışmanlık Eğitim firması vermiş ve sonrasında bu eğitime katılan 200 kişi arasından seçilen 25 öğrenciye ücretsiz 2 günlük 12 saat süren kalite yönetim sistemleri ve uygulamalı dokümantasyon eğitimi verildi.
Kamu Danışmanlık Eğitim firması tarafından Hitit Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlenen hafta sonları eğitimleri kapsamında 2 gün 12 saat olarak gerçekleştirilen Kalite Yönetim Sistemleri, dokümantasyon, ISO temel eğitimi sertifikaları, eğitim dönem sonuna gelmesi dolayısıyla 2. dönem içerisinde verilmesi Öğrenci Konseyi tarafından belirlendi.
Sertifika töreninde öğrenci konseyi adına Konsey Başkan Yardımcısı Mustafa Koca, Kamu Danışmanlık Eğitim Firması Genel Koordinatörü Bekir Özsaçmacı'ya Hitit Üniversitesi öğrencilerine yönelik vermiş oldukları eğitim çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Kamu Danışmanlık & Eğitim Genel Koordinatörü Bekir Özsaçmacı, "Alınan eğitim öğrencilerin iş hayatında katkı sağlayacaktır. Şöyle ki kalite üzerine temellenen ve ticari faaliyetlerin her geçen zamanda standart üzerine gelişmesi kalite sistemlerinin gerekliliğini ve bunun piyasa şartlarında uygulamaya yönelik eğitimin alınmasıyla alt yapısının oluşturulmasını ortaya çıkarmıştır. Nasıl ki yabancı dil ve program bilgisi aranan bir özellik olmaktan çıkma noktasına gelmiş ise standartların kalite yönetim sistemleri bilgisi de aynı seviye de değerlendirilmelidir" dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim