Kaleli Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan Sağlık Yüksekokulu birincisi ve Üniversite ikincisi Tuba Aktepe ile Sağlık Yüksekokulu ikincisi Gülşah Atalay ve İlahiyat Fakültesi ikincisi Kübra Ulusoy, Yurt Müdürü İsmail Tuncel tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Yurt Müdürü İsmail Tuncel, üniversite derecesi elde eden öğrencilerin gösterdiği başarı nedeniyle son derece memnun olduklarını ifade etti. Yaşanılan bu haklı gururun yurt hizmetlerinde kendilerine heyecan kattığını belirterek, öğrencilere hayat boyu başarı dileklerinde bulundu.
Hediye alan öğrenciler ise “Öğrenim hayatımız boyunca kendimizi ayrıcalıklı hissettiğimiz yurdumuzda, yurt müdürlüğümüzün bize değer verdiğini biliyorduk. Bu ödüller de bu değerin kanıtı olarak bizleri son derece onurlandırmıştır. Manevi olarak bize verdiği güçle, hayatımız boyunca başarılarımızın daha da artacağına inancımız sonsuzdur. Maddi-manevi imkânlarla bizlerin daima arkasında olarak, bu başarımızda emeği geçen Yurt Müdürümüz İsmail Tuncel Hocamıza ve yurdumuz çalışanlarına teşekkürlerimizi arz ederiz” diyerek, duygularını dile getirdiler.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim