Yeşilköy CNR Expo Fuar Merkezi’nde “Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı” yapıldı.
Türk markalarının uluslararası arenada boy gösterebilmesine aracılık yapan çok sayıda yabancı yatırımcının da yer aldığı fuara 350'ye yakın firma katıldı. Çorumlu işadamı Ömer Balaban’ın sahibi olduğu Kahveland da, “Bayim Olur Musun? Fuarı”na yaklaşık 100 metrekarelik bir stand ile katıldı. Fuarın en büyük stantlarından birini kurarak dikkat çeken Kahveland, konseptiyle de fuarın gözde firmalarından bir tanesi oldu.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Kahveland’ın fuardaki standını ziyaret etti. TSO’nun fuar konusundaki çözüm ortağı olan DK Organizasyon Sahibi Doğan Keskin’in de katıldığı ziyarette Çetin Başaranhıncal, sanayi anlamında önemli bir üretim merkezi olan Çorum’un, ulusal bir kahve markasına sahip olmasının, prestij açısından son derece önemli olduğunu söyledi.
İşadamı Ömer Balaban’ın Çorum’a ulusal bir marka kazandırmasının gurur verici olduğunu ifade eden Başaranhıncal, Ticaret ve Sanayi Odası olarak Çorum’a katma değer sağlayan herkesin yanında olduklarını sözlerine ekledi.
Kahveland Sahibi Balaban da, bir ay içerisinde Çorum’da da faaliyete başlayacak olan Kahveland’ın Türkiye genelinde 11 tane şubesinin olduğunu söyledi. Merkezi Çorum olan Kahveland’ı ilk kez bu yıl fuara katılarak, ulusal bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Ömer Balaban, “Fuarımız oldukça verimli geçiyor. Fuarın ilk iki gününde farklı illerden yaklaşık 100 kişi ile bire bir görüşme yaptık. Ayrıca 12 farklı ilde daha bayi adaylarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Çorum’dan bir kahve markası çıkartmaya çalışıyoruz” dedi.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim