Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim kampanyasında birlikte çalışma yürüttüğü İlçe Kadın Kolları Başkanları ile yemekte biraraya geldi.
İkinci Bahar Lokantası’ndaki yemekte İlçe Kadın Kolları Başkanları’na seçimde sergiledikleri üstün performanstan dolayı teşekkür eden Milletvekili Kurt. Çorumluların gösterdiğini güvene layık olmaya çalışacağını belirtti.
Kadınların kendi ayakları üzerinde durmasını ve daha güçlü olmasını istediğini belirten Milletvekili Kurt, “Kadın istihdamını artırmak, yine kadına yönelik şiddet ve istismarın önüne geçmek için çalışmalarıma mecliste devam edeceğim. Ayrıca kadınlarımızın siyasete ve sosyal yaşama katılımlarını teşvik etmek benim asıl amacım olacak. Kadınlarımız için bu konulara öncülük ederek, el birliğiyle kadınlarımızın her alanda imkanlarını daha iyiye ulaştırmak için çalışacağım” dedi.
3 milletvekili olarak Çorum’a en iyi hizmeti yapacaklarını da belirten Kurt, kendisini kutlayan herkese teşekkür etti. Milletvekili Kurt ayrıca Çorum Merkez İlçe Teşkilatı ve mahalle teşkilatı yöneticileriyle de buluştu. Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’ın da hazır bulunduğu buluşmada 1 Kasım’da büyük bir başarı hikayesi yazıldığını anlatan Kurt, “Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. 1 Kasım'da milletimiz yine tarih yazarak bizi tek başına iktidara taşımızdır. Sandıkta demokrasi zaferine imza atan milletimizi bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim