Farklı görüş ve ilkelerde hizmet veren vakıf, parti, dernek ve benzeri yerleri Çorum ortak paydasında buluşturma amacıyla ziyaretlere başlayan Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk ziyaretini Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’ne yaptı. Kadın Meclisi Başkanı ve beraberindeki heyet ziyarette Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ile Alevi Kültür Merkezi’nin çalışmaları hakkında Vakıf Dedesi Şahin Polat’tan bilgi aldı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şaheste Uçar, 20 kişilik ekipleriyle ara vermeden gezilerini devam ettirdiklerini belirtirken, “Kent Konseyi siyasi yönlü çalışmalar yürütüyor fakat biz Çorum özelinde ortak bir zemin oluşturmak için bu şekilde bir çalışma başlattık. Vakıf, dernek, siyasi temsilciler, partiler ve benzeri yerleri yani hemşehrilik amacı dahilinde çalışan her yeri ve kişiyi ziyaret edeceğiz. Biz Çorum’da Kent Konseyi bilinci oluşturmak istiyoruz” dedi.

Vakıf Yöneticisi Abdullah Tunç, Dede Şahin Polat ve Semah Hocası Emine Özten öncülüğünde yapılan çalışmalar ve Cem’i öğrenen Kadın Meclisi üyeleri vakfın sorunlarını da dinledikten sonra ziyaretlerini tamamladı.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim