İYİ Parti’nin Sungurlu’nun ardından Merkez İlçe, Oğuzlar, Osmancık, İskilip ve Dodurga kongreleri yapılmıştı. İYİ Parti’de geçtiğimiz Pazar günü ise Ortaköy ve Bayat İlçe Teşkilatı’nın genel kurulları yapıldı. İYİ Parti İl yöneticilerinin de katıldığı kongreler saygı duruşunda bulunulması ve İstaklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Yönetim Kurulu faaliyet raporları, gelir-gider ve bilançonun okunarak ibrası ile devam eden kongrelerde daha sonra siyasi konuşmalar yapılarak seçimlere geçildi. Buna göre Ortaköy İlçe Başkanlığı’na Durdu Arçok, Bayat İlçe Başkanlığına ise Hasan Yüce getirildi. İYİ Parti Ortaköy ve Bayat ilçe yönetimleri ise şu isimlerden oluştu:

“ORTAKÖY: “Muzaffer Tüzün, Hurşit Başıbüyük, Muammer Boyacı, Arif Genç, Cafer Başergül, Nilgün Arçok, Hamit Öncül, Hilmi Ceyhan, Raziye Tüzün, Celal Aykaç, Sündüs Ceyhan, Aynur Başıbüyük, Selver Solak ve Sefer Koçak”

BAYAT: “Kemalettin Şahin, Zülfikar Solmaz, Ahmet Ersöz, Ziya Emeç, Abdullah Ersöz, Necmi Sarıkaya, Emine Şahin, Nurçiçek Öksüz, Talat Duman, Yunus Kaygısız, Hülya Göktaş, Ali Akbulut, Mehmet Coşkun, Murat Bayraktar, Semiha Okumuş”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim