Sunuculuğunu Emirler Köyü Derneği üyesi Mustafa Caner’in yaptığı gece şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasının ardından Gölköy Dernek Başkanı Mehmet Yurt’un okuduğu Aşr-ı Şerif ile devam etti.

Emirler Köyü Kalkındırma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Erdem Kulaksızoğlu’nun selamlama konuşması yaptığı gecede Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk de birlik ve beraberliğin önemine değinerek her ayın 19’unda Çorumlular Günü düzenleyerek hemşerileri bir araya getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Geceye katılan dernek başkanlarının da selamlama konuşması yaptığı gecede Emirler Köyü Dernek Başkanı Erdem Kulaksızoğlu’na ve Dünya Çorumlular Platformu üyeleri huzurunda yapılan anket sonucuna göre KASIM-2019 Çorumlusu seçilen Çordef Başkanı İsmail Gölten’e Platform Başkanı Tevfik Göktürk tarafından plaketleri verildi.

Gecenin sanatçısı Gurbetçi Ali’nin yanı sıra misafir sanatçı olarak katılan Ali Gürsoy ve Sivaslı Ahmet’in birbirinden güzel türküleri ve Ali Yetgin’in şiir dinletisinden sonra gece sona erdi.

Geceye; Siyasi parti temsilcileri, Sinoplular Dernek Başkanı Hasan Koca ve çok sayıda STK Başkan ve yönetim kurulu üyesinin yanısıra hafta içi olmasına rağmen 200’ün Çorumlu katıldı.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim