Her yıl yüzlerce Çorumlu’nun bir araya gelme fırsatı bulduğu geleneksel hemşehri pikniğinin 17.’si Cumhuriyetköy’deki Baraj Piknik Alanı’nda düzenlendi. Piknikte İstanbul’un farklı semtlerinden katılan yüzlerce Osmancıklı bir arada piknik yaptı.
Piknik konserinde Osmancıklı sanatçı Rüştü Şeker sahne aldı. Yöresel türkülerle zaman zaman piknikçileri duygulandıran sanatçı, Ankara oyun havaları ile eğlenmek isteyenleri coşturdu.
EN ÇOK ÇOCUKLAR EĞLENDİ
Piknikte çocuklar daha şanslıydı. Düzenlenen çocuk şenliğinde animasyon gösterileri yer aldı. Animasyon ekibi çocukları doyasıya eğlendirdi.
Çeşitli yarışmaların da düzenlendiği piknik eğlencesinde ağalık yarışı yapıldı. Derneğe en büyük bağışı yapan Ramazan Uzun, Yukarızeytin Köyü’nün yeni kültür ağası oldu.
Dernek Başkanı Kadir Baş etkinliğin 17.’sinin düzenlendiğini belirterek birlik ve beraberliğe katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Pikniğe Osmancık’tan katılan Yukarızeytin Köyü Muhtarı Mehmet Güngör de hem köyde hem de farklı şehirlerde yaşayan Yukarızeytinlilerin birlik ve beraberliğinden onur duyduğunu ifade etti.
Dernek Yönetimi tarafından bu güne kadar düzenlenen etkinliklere katkı sağlayan gönüllülere teşekkür belgesi verildi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim