TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “TÜMSİAD olarak tüm üyelerimizi, milletimizi bu kalkışmaya karşı durmaya ve demokrasi nöbeti tutmaya davet ediyoruz. Sevincimiz odur ki tüm vatandaşlarımızın sağduyulu olarak milli irade ve demokrasinin bekçisi olmuşlardır. İş dünyası olarak, milletimizle birlikte teyakkuzda olup Meydanlarda olmayı sürdüreceğiz…
Gazi olmuş Meclisimiz her türlü olumsuzluğa rağmen “kalkışma” girişimine karşı hep birlikte son derece önemli bir dik duruş sergilemiştir.
Herkes şunu bilsin ki TÜMSİAD ve kardeş kuruluşları demokrasiye zarar vermeye çalışan her türlü girişimin karşısındadır. Bu süreçte TÜMSİAD olarak milli iradenin yanında üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Ülkemiz daha önce de birçok sınavdan alnının akıyla çıktı, bunu da geride bırakacağımıza inancımız tamdır.
İnşallah, bizler TÜMSİAD olarak bundan sonra daha çok çalışarak ve üreterek ekonomimizi büyütmeye katma değer üretmeye kararlılıkla devam edeceğiz .
Demokrasimize sahip çıkan necip milletimize, halkımıza kararlılığı ile cesaret veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız ile hükümetimize, darbe girişimine destek vermeyen ordu mensuplarımıza, polisimize darbeye kalkışanlara bir ağızdan karşı çıkan parti liderlerine, tüm milletvekillerimize il başkanlarımıza STK’larımızın sağduyulu açıklamalarına ve basınımızın ülkemiz adına çaba ve gayretine top yekün bu tüm birlikteliklere sonsuz şükranlarımızı ifade ediyoruz.
Milli İradeyi korurken demokrasi için şehit düşen vatandaşlarımıza ve tüm güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim