ODTÜ mezunu mimar ve mühendislerle çalıştıklarını belirten Çetin Köse, dere kumunun, deniz kumu ve mıcıra göre tartışılmaz bir üstünlüğünün olduğunu söyledi.

Çetin ve Metin Köse kardeşlerin sahibi oldukları Köse Hazır Harç ve Kum İşletmesi ile Şimşekler İnşaat Malzemeleri firması, inşaatlara malzeme temin etmenin yanısıra, proje hizmeti de veriyor.

Firma, İnönü Caddesi’ndeki bürosunda, 1970 yılında kum ocağı işletmesine başlamıştı. Yıllar içinde sürekli gelişen Köse (eski adıyla Köselioğulları)firması, bürosunu Esnafevleri 2. Sokağa taşıyıp burada, duvar kağıdı ve panel kapı hizmetini de vermeye başladı. Kum eleme, yıkama ve hazır harç üretimi, Yenice köyündeki tesislerde devam ediyor.

Dere kumu, çimento ve söndürülmüş kireçle imal edilen harç, inşaatlarda yüksek standardın güvencesi oluyor.

Harçta deniz kumu veya mıcır kullanılmasının ise ne derece sağlıksız olduğu kamuoyunda da çok iyi biliniyor.

ÖNCE NİTELİKLİ PERSONEL

Köse Hazır Harç ve Kum İşletmesi’nin Müdiresi Sinem Sarı, ODTÜ mezunu Maden Mühendisi.

Şirketteki diğer ODTÜ mezunu, Mimar Utku Coşkuner. Proje Sorumlusu Ozan Coşkuner de Maden Mühendisi.

Şirket sahibi Çetin Köse, bünyelerindeki nitelikli teknik elemanların önemine vurgu yaparak, inşaatlara hazır harç ve kum temin etmenin yanısıra, proje de hazırladıklarını, her şeyi hazır şekilde müteahhitlere teslim ettiklerini söyledi.

“SATIŞ SONRASI DA ÇOK ÖNEMLİ”

Kaliteli malzeme kullanılması nedeniyle, hazır harçta çimentodan tasarruf sağladıklarını, dolayısıyla müşterilerine uygun fiyat sunabildiklerini belirterek, “Satış sonrası da bizim için son derece önemli. Ürünümüzün sonuna kadar arkasındayız ve uygulama süresince de sorumluluğumuzun bilincinde olarak hareket ederiz. Hazır harcımız dayanıklı ve sağlamdır, depreme dayanıklıdır. Bu konuda tam bir güvence veriyoruz” diye konuştu.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim