Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, 20 aylık başkanlığı dönemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Sungurlu AK Parti İlçe Teşkilatı olarak görevde bulunduğu süreç içerisinde ilçenin geleceği için büyük bir çaba ve gayret içerisinde olduklarını kaydeden İlyas Özkan, “İlçemizde yaşanan sıkıntıları ve ihtiyaçların ne olduğunu, yapılması gerekenleri ilçemizde yaşayan her bireyimiz gibi yaşıyor, biliyor, düşünüyor ve proje üretmeye çalışıyoruz. Sungurlulu hemşehrilerimiz kardeşlerimiz olarak her şeyin en güzeline layıkız. Bizde emeğimizi esirgemeden özveri ve güvenle ekip çalışması yapmayı daima kendimize şiar edindik” dedi.
Teşkilat ana kademesi olarak bir bütün içerisinde kimseyi dışlamadan gece gündüz çalışarak hizmet verdiklerini söyleyen Özkan, “20 aylık bu süreçte Cumhurbaşkanlığı seçimi dahil 3 seçim devresi geçirdik. Ak partimizi teşkilatımızın bütün kademeleri olarak üçünde de başarı ile temsil ettik katkı sağladık” diye konuştu.
Göreve geldiği andan itibaren ilçeyi yakından ilgilendiren hayati öneme sahip projelerin daima takibini yaptıklarını söyleyen Özkan, "Yapılmakta olan Sungurlu Meslek Yüksekokulu yerleşkesi inşaatı hızla devam etmekte olup gelecek öğretim yılına yetişmesi için çalışılmaktadır. Bunun yanında, 300 öğrenci kapasiteli yurt binası ile ilgili çalışmalarda devam etmektedir. Söz konusu okul ve yurt binası tamamlandığında ilçemize ekonomik kültürel ve sosyal anlamda ve gelecek öğrenci sayısı olarak büyük katkı sağlayacaktır" İfadelerini kullandı.
Sungurlu Devlet Hastanesi yanında yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi’nin ilçeye sosyo kültürel ve ekonomik anlamda katkı sağlayacağını belirten Özkan, “Gençlik Merkezi yüzde 100 işlev görmeye başladığında gençlerimiz için sportif faaliyetlerin yapılacağı alan haline gelip kahvehane köşelerinden ve kötü alışkanlıklar edinmelerine engel olacaktır. Akçay Mahallesi’nde yapılmakta olan Fen Lisesi inşaatı ise devam etmekte ve gelecek öğretim yılına yetişmesi halinde ilçemiz eğitim öğretim sistemine yeni bir hizmet alanı olarak girmiş olacaktır. Buranında zamanla Akçay Mahallesi başta olmak üzere ilçemize sosyal ve ekonomik olarak katkısı olacaktır. Belediye konut evleri yanında Hayat yoluna yapılacak UEFA kriterlerine uygun olarak yapılacak olan Şehir Stadyumu ve spor kompleksi Nisan ayında yapılmaya başlayacak 3 ila 5 aylık bir sürede yapımı tamamlanacaktır. Böylece ilçemiz yıllardır özlemini çektiği çim sahasına kavuşmuş olacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda yaptığımız çalışmalar sonucunda Mahmut Atalay Spor Salonu’nun 25 yıldır tam bir şekilde yapılmayan bakım onarımı bitmiş bulunmaktadır. Sportif olarak ister güreş ister voleybol, hentbol ve basketbol olmak üzere birçok branşta kaliteli sahası ve spor aletleri ile gençlerimize hizmet vermektedir” şeklinde konuştu.
AK Parti olarak Sungurlu'da yaptıkları faaliyetleri yeterli bulmadıklarını kaydeden Özkan sözlerini şöyle sürdürdü: “İhtiyaçlarımız her zaman olacaktır. Şu bir gerçektir ki tekrar söylemekte fayda görüyorum İlçe başkanı ve ekip olarak güzel Sungurlumuz için bu çalışma ve hizmetlerimizi 2016 ve önümüzdeki yıllarda da devam ettirme azmindeyiz. Vermiş olduğumuz hizmetlerimizin gerek takibinde gerekse icra edilmesinde büyük pay sahibi olan AK Parti Çorum Milletvekillerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum”
(İHA)
Editör: TE Bilisim