Ziyarete Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Başkan Yardımcıları katıldı.
Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ, şube faaliyetlerinin yanında Buhara Gençlik ve Kültür Merkezi ve Buhara Erkek Öğrenci Yurdu’nun çalışmaları hakkında da kısa bilgiler verdi.
Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İlim Yayma Cemiyeti’nin çalışmalarını yakından izlediklerini dile getirdi. Çalışmalarla ilgili üzerlerine görevi yapmaya hazır olduklarını belirten Anaç, yeni yönetime başarılar diledi.
Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu da İlim Yayma Cemiyeti’nin üyesi olduğunu anlatarak İYC’nin hayatına kattığı olumlu gelişmelerden söz etti. Üzerinde İlim Yayma Cemiyeti’nin çok büyük emeğinin bulunduğunu, kendisi için İYC’nin ikinci bir üniversite gibi olduğunu anlatan Bekiroğlu, “İlim Yayma Cemiyeti’nin Çorum'un en büyük sivil toplum kuruluşlarından, her zaman bu kuruluşların yanındayız ve olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ak Parti Milletvekili Cahit Bağcıda ziyarette yaptığı konuşmada İlim Yayma Cemiyeti’nin kuruluşundan bugüne kadar hep güzel işlere imza attığını belirterek "STK'larda hizmet etmek de, siyaset gibi fedakarlık gerektirir. Sizlerin görüş ve fikirleri bizim için önemlidir. Sizler sivil toplumun içindeki gür seslerden bir tanesisiniz. STK'ları her zaman önemsedik, önemsiyoruz” dedi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim