Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile beraber Alaca Belediye Başkanı seçilen Halil İbrahim Şaltu’ya ziyarette bulunan Ak Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Alaca Belediyesi’ni gönül belediyeciliğiyle buluşturdukları için mutlu olduklarını söyledi. Anlatcı, “Seçimler öncesinde ilçemiz adına ne söylemişsek bundan sonra da bu söylediğimiz çalışmaların gerek bakanlık nezdinde gerekse yerel de takipçisi olacağız. Bizlerin amacı milletimize hizmet etmek, onların yaşam kalitesini artırmaktır” diyerek, kazananın Alaca olduğunu, seçilen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’ya yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Alaca Belediye Başkanı Şaltu ise, ”Çorum Teşkilatı her konuda yanımızda olmuştur. Sizlere teşekkür ediyorum. Ak Parti Gönül Belediyeciliğiyle insanlarımızın gönlünde yer alarak hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

AŞDAĞUL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul Belde Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Mehmet Çelik’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Aşdağul beldesinin Ak Parti için önemli olduğunu kaydeden Ahlatcı, teşkilatın özverili çalışmaları ile Aşdağul Belediyesi’ni gönül belediyeciliğiyle buluşturdukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Aşdağul Belde Belediye Başkanı Çelik ise, “Bundan sonra daha güzel hizmetlerle Aşdağul Beldesini hak ettiği yere getirerek vatandaşlarımızın istek ve taleplerine cevap vereceğiz. Yapılacak güzel hizmetlerle gönül belediyeciliğinin lafta değil özde olduğunu göstereceğiz” dedi.

“ORTAKÖY’E NE GEREKİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve beraberindekiler, 2. kez Belediye Başkanlığına seçilen Taner İsbir’i kutlayıp görevinde başarılar diledi.

Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı , “İkinci kez seçilerek devam edegelen ve daha iyi hizmetler sunmasına destek oldukları için Ortaköy halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Hep beraber Ortaköy ilçemize ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. İlimizin ve bütün ilçelerimizin alması gereken hizmetleri birlikte yapalım derdindeyiz. Amacımız milletimize hizmet etmektir. Ak Parti Bayrağını burada dalgalandırmaya devam ettirdiğiniz için İlçe Başkanımız Osman Kara nezdinde tüm teşkilat üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başkanımızı dün olduğu gibi bugün de yalnız bırakmayacağız” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim