Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada 30 Nisan’ın Pazar gününe, 1 Mayıs’ın da resmi tatil olması nedeniyle sürenin 2 Mayıs’ta sona ereceğini söyledi.

Belediye sınırları ile mücavir alanlar içinde yapılan her türlü ilan ve reklamın vergiye tabi olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, “2 taksit halinde tahsil edilen ilan ve reklam vergisinin hemşehrilerimiz tarafından son ödeme tarihine bırakılmadan ödenmesi veznelerde yaşanacak yoğunluğun da önüne geçecektir. Hemşehrilerimiz bu konuda duyarlı davranacaklardır. Ayrıca belediye gelirleri içerisinde önemli bir yer tutan ilan reklam vergisinin yatırılması hususunda gerekli hassasiyeti gösteren vatandaşlarımız, şehrimize yapılan ve yapılacak olan güzel hizmetlere katkı sunmakta ve Çorum'umuzun daha da güzelleşmesine destek vermektedirler. Bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşların, Çorum Belediyesi’ne ait tüm borçlarını, kredi kartı ve internet üzerinden online ödeyebildiklerini de hatırlatan Ahmet Yabacıoğlu, “Anlaşmalı bankalardan ve belediyemizin bir başka hizmeti olan 333 0 333 numaralı telefonu arayarak telefon bankacılığı sistemi ile de borçlarını ödeyebilirler” diye konuştu.  

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim