Cevizi ile ünlü ilçenin bundan sonra turizmle de anılacağını kaydeden Bozdoğan, “Burada CHP’li bir belediye iş başında. Bu nedenle kısa sürede ilçenin sosyal ve kültürel çehresi değişti. Şimdi önümüzde yine bir seçim var. Önce 29 Mart’ta CHP’nin adaylarını belirleyeceğiz, sonra ülkenin kaderini değiştirecek olan 7 Haziran seçimlerini yapacağız. İlk önce 29 Mart’ta yapılacak olan aday belirleme seçimlerinde kime inanıyorsanız, kime güveniyorsanız, sizi mecliste hangi aday daha iyi temsil edecekse o adaya oy verin” dedi.
Çalışmalarını Çorum’un dört bir tarafından sürdüren CHP Milletvekili Aday adayı Bozdoğan, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Tahtasız, Özgür Kılıç ve bir grup partiliyle birlikte Oğuzlar ilçesi ve köylerini gezdi.
CHP ilçe binasında Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, İlçe Başkanı Osman Güllü, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partiliyle buluşan Bozdoğan, ilçenin önemi ve sorunlarına değindi. Büyük bir tarihi geçmişe sahip, cevizi ile tüm ülkeye adını duyuran ilçenin Obruk Barajı’nın yapımı ile turizmde de adını duyurmaya başladığını kaydeden Bozdoğan, yanlış tarım politikalarından ilçenin de nasibini aldığını kaydetti.
AKP Hükümeti döneminde en çok tarım kesiminin etkilendiğini anlatarak köylerin tamamen boşaldığını söyleyen Muharrem Bozdoğan, bu yürek burkan durumun 7 Haziran seçimlerinde sona ereceğini dile getirdi. Haftasonu yapılacak olan önseçimde kendisine, 7 Haziran seçimi için de CHP’ye destek isteyen Bozdoğan, “Kentlerde işsiz kesimin büyük bir bölümünü köylülerimiz oluşturuyor. Tarımı kendine yeten 7 ülkeden biri olan Türkiye artık samanı bile yurt dışından alan ülke konumuna geldi. Artık buna ‘dur’ demenin vakti çoktan geldi de geçti bile. Sizlerden destek istiyorum.
Daha önceki önseçimde ikinci sırada gelmiştim. Sizlerin de desteğiyle 29 Mart’ta yapılacak olan seçimden bu kez birinci olarak çıkmak istiyorum. Oğuzlar ve tüm köylerinin sorunlarını çok iyi biliyorum. Her kesimin milletvekili olmak istiyorum. Tüm CHP üyelerinden destek bekliyorum. Ön seçimde bana, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde CHP’ye destek verin ülkenin kaderini değiştirin. AKP ülkeyi her geçen gün bir bilinmeze sürüklüyor. Atatürk’ün kurduğu bir partinin mensupları olarak bu gidişe seyirci kalamayız” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim