Çorum MÜSİAD Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal bugün ve yarın iki ülke büyükelçisi ile bürokratlarının Çorum’da bir dizi ziyaretler gerçekleştireceklerini açıkladı.

MÜSİAD Başkanı Köksal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her seferinde iş dünyasına Afrika ülkeleri ile daha çok iş yapılması konusunda çağrıda bulunuyor. Bizde bu çağrıya tabi ki kayıtsız kalamayız. Bu anlamda da daha önceden girişimlerde bulunduğumuz Burkina Faso ve Benin ülkelerinin Büyükelçilerini ve bürokratlarını Çorum’a davet etmiştik. Bu kapsamdı iki ülke büyükelçileri ve bürokratları bugün Çorum’da olacak.

Çorum MÜSİAD öncülüğünde yapacağımız programla iş adamlarımız iki ülke bürokratları ile bir araya gelecek. İlk olarak Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan ile başlayacak olan ziyaretlerde daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’ndeki TEKNOKENT’te Çorum MÜSİAD ve ÇOSİAD üyeleriyle bir araya geleceğimiz bir konferansımız olacak. Afrika ülkeleri ile iş gücünü geliştirerek daha çok yatırım yapma imkânlarımız olacak. İlerleyen tarihlerde bizde Çorumlu iş adamları olarak Afrika ülkelerine iş ziyaretleri düzenleyeceğiz” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim