Basın açıklamasında konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan; MHP olarak bu süreçte tüm aday adaylarına eşit yakınlıkta duracaklarını belirterek, bu süreç sonunda partinin kırmızıçizgileri ve kriterlerine uygun aday adayları arasında halkın teveccühünü kazanan aday adayının teşkilat ile uyum içinde çalışmalarını sürdüreceğini dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Şahin de konuşmasında 25 yıllık mesleki bilgi birikimi ve tecrübesi ile Çorum Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu ifade etti.

Çorum dışında sevdası, yaşama hevesi ve hayali olmadığını anlatan Şahin, “Uçağı havada gören Çorumlular olarak mezarımızın da Çorum’dan başka yerde olmasını istemiyoruz” dedi. Ak parti belediyeciliği ile vedalaşma zamanının geldiğini kaydeden Kenan Şahin, “Lütfen şehrimizi, değerlerimizi daha fazla yıpratmadan işi bizlere, yani ehline teslim ediniz” dedi. Temiz yönetim ehil kadronun iş başına geleceğini söyleyen Şahin, hiçbir kişi ya da kuruluşa hınç ya da kinlerinin bulunmadığını, yıkmaya değil yapmaya, gönüller yapmaya geldiklerini söyledi. MHP belediyeciliğinin adil olacağını, kimsenin hakkını almak için bedel ödemek zorunda kalmayacağını anlatan Şahin, MHP belediyeciliğinin açık-şeffaf ve sorgulanabilir olacağını ifade etti. İdari kirlenmişliğe siyasi entrikalara, yozlaşan değerlere son vermek için geldiklerini söyleyen Şahin, öncelikle yıpranan değerleri ve yıpranan belediye ekonomisini tamir edeceklerini dile getirdi. Kenan Şahin, “Asgari ücretli Ahmet Usta’dan, Venezuela altınını işleyecek olan Ahmet Ahlatcı’ya kadar Çorum’un büyüyüp gelişmesi için gerekli her faaliyetin merkezinde ve yüreğinde MHP belediyeciliği olacaktır” dedi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim