Buhara Kültür Merkezi’nde düzenlenen Okul Güvenliği Toplantısı’na Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İlçe Kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, daire amirleri, okul yöneticileri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda bir konuşma yapan Vali Çiftçi, “Eğitim okul içi ve dışıyla bir bütündür. Öğrencilerimiz devlete emanettir. Onların sağlığına, huzuruna, güvenliğine dikkat edelim. Huzurlu okul huzurlu mahalleyi, huzurlu mahalle huzurlu şehri oluşturur. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirtiği gibi devleti temsil etmek milletin gönlünü almakla olur. Bizler milletin hizmetkârıyız” dedi.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün müştereken hazırladığı sunum, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır tarafından gerçekleştirilerek, güvenli okul projesi kapsamında yapılan çalışmalar anlatıldı. Toplantıya okul güvenliği ilgili teklif ve önerilerle devam edildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim