Cuma Pazarı girişinde temassız dijital ateş ölçerlerle ateşini kontrol ettiren AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, ellerini de dezenfekte ettikten sonra pazar alanını gezdi. Esnafla selamlaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan Yusuf Ahlatcı, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan-ı Şeriflerini kutladı.

AK Parti olarak her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla ile bir arada olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Ahlatcı, “AK Parti’nin 18 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte, sahadaki çalışmalarız yatmaktadır. Halkın arasına girerek, halkla birlikte olmaya ve halkın taleplerini kendilerinden dinlemeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Sohbet esnasında Çin’de ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının ülkemizde kamu düzeninin bir parçası olan halk sağlığına olumsuz etkilerini asgari seviyeye indirmek amacıyla il, ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazarlarında uyulması gereken kurallar alındığını hatırlatan Yusuf Ahlatcı, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün Genelgeleri ile İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin kararlarıyla pazarlarda giyim, oyuncak, hırdavat vb. malzemelerin satışına kısıtlanma getirilmesi yönünde kararlar alındığını ve alınan en son kararlar ile de bugünden itibaren bazı kısıtlamanın kaldırılması yönünde karar alındığını hatırlattı.

Pazar esnafı ve vatandaşlara virüs salgını için alınan önlemlere uydukları için teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Çorum’da bütün kurum ve kuruluşlarla Corono virüs tedbirleri kapsamında vatandaşımızın yanında olduk. Pazar yerlerimizde esnafımıza ve vatandaşlarımıza maske dağıttık. Hükümet olarak her zaman esnafımızın yanındayız, bu zorlu süreçte gerekli tedbirleri alarak vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hiçbir virüs bizi etkileyemeyeceğinden emin olun” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim