Kamu-Sen tarafından Anvatar Termal Otel’de gerçekleştirilen “Onurlu Mücadeleyle, Umutlu Geleceğe Tek Yürek Buluşması” Genişletilmiş İstişare Toplantısı’na Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk da katılarak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
Toplumdaki insanların kendi nefsi için yaşar hale geldiğini ve ateşin düştüğü yeri yakmaya başladığını söyleyen Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, öncelikle insanların beraber çıktıkları yolda yol arkadaşlarını iyi seçmesi gerektiğini belirtti. Kobani’ye selam gönderilen bir ülkede Anadolu’yu kurtarmak adına yüreklerin parçalandığını hatta destek amaçlı gönderilen kuvvetlerin Türkiye topraklarından geçmesine bile izin verildiğini anlatan Koncuk, Habur rezaletinin unutulmaması ve her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi. Bu rezaletleri yaşatanlarla, Şivan Perver gibi Türk düşmanları ile yürüyenlerle yürünürse bunun sonunun daha da kötüye gideceğini ifade eden İsmail Koncuk, “bu ülkede herkesin birşeyler yapması lazım. Sadece şehit ailesinin yüreğinin yandığı bir ülke nereye kadar gidebilir. Başka bir Türkiye yok” dedi.
Ülkede fakirlerin olduğu gibi zenginlerin de bulunduğunu kaydeden Koncuk, ülke çatısının sağlam olarak korunamaması durumunda ne insanların makamının ne de parasının koruyamayacağını anlattı. Ülkenin gerçek sahiplerinin vatanın geleceği için endişe duyanlar olduğunu ifade eden İsmail Koncuk, “Kamu-Sen üyelerinin en önemli özelliklerinden biri vatansever olmalarıdır. Milli ve manevi değerlere ölümüne bağlı olmalarıdır. %100 yerli, %100 milli 400 milletvekili istiyorlardı. Bizim o değerlere sahip 450 bin Kamu-Sen üyemiz var. Açıklamalarında ayrımcılığa son vereceklerini söylüyorlar. Madem öyle görevden aldığınız Kamu-Sen üyelerini görevlerine iade edin görelim. Göreve iade konusunda açılan davaların bile kazanılmasına rağmen mahkeme kararları uygulanmıyor” dedi.
Kamu-Sen üyeleriyle derdi olanla kim olursa olsun kendisinin de bir hesabı ve davası bulunduğunu dile getiren Koncuk, sizi hukuk ihlalleriyle dolu bir ülke olarak görüyorlarsa bırakın gelişmiş dünyayı İslam ülkeleri nazarında bile itibarınız kalmadıysa çeklerin karşılığı yoksa istikrardan söz edilemez. Bunun için istikrarın sağlanması adına herkesin elini taşın altına koyma zamanı geldi. Kaybedilecek zaman yok. Evlatlarımızın torunlarımızın geleceği adına bir dakika bile kaybedecek zamanımız yok. Saltanatın devam etmesi için çocuklarımızın geleceğinden vaz mı geçelim hayır vazgeçemeyiz” diye konuştu.



(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim