Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlar, Çorum’a yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Külcü’ye teşekkür etti.
Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Ahmet Yabacıoğlu, Zeki Gül ve Turhan Candan’ın da katıldığı programda konuşan Başkan Külcü, Belediye çalışmalarında muhtarların kendilerinin eli, ayağı olduğunu belirterek “Mahallelerimizde olup bitenleri, eksiklikleri, yapılacak çalışmaları muhtarlarımızla istişare ederek belirliyoruz. Biz tüm muhtarlarımızı önemsiyoruz.” dedi.
2009 yılında göreve geldiklerinden beri 14 mahalleyi birbirinden ayırt etmediklerini, tüm mahallelere eşit hizmet götürdüklerinin altını çizen Başkan Külcü, “Muhtarlıklarımız adeta belediyemizin birer şubesi gibiler. Geride bıraktığımız 7 yıllık süre içerisinde şehrimize önemli hizmetler yaptık. İnşallah bundan sonra da el birliği ederek şehrimize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Mahalle muhtarları da Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye düzenlenen toplantı için teşekkür ederek “Başkanımız biz muhtarların her zaman yayında. Bizler dertlerimizi, mahallemizin sorunlarını sayın Başkanımıza anlatma imkanı bulduk. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.
(Selda FINDIK)
Editör: TE Bilisim