Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan’ı makamında ziyaret etti.
Çorum merkez ve ilçelerde yapılacak olan öğrenci yurtları hakkında karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Prof. Dr. Alkan, inşaatların tamamlanmasıyla Hitit Üniversitesi öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılanacağını söyledi.
KYK Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan’a şimdiye dek verdikleri katkı ve desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten Rektör Alkan, bugünden sonra da her zaman ortak çalışmalar ve projeler yapmaya açık olduklarını ifade etti.
Hitit Üniversitesi’nde yapılan ve yapımı devam eden hizmetlerin heyecan ve mutluluk verici gelişmeler olduğunu dile getiren KYK Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan ise, inşaat çalışmalarını çok yakından takip ettiğini, bu projelerle bizzat ilgilendiğini ve inşaatların en kısa sürede tamamlanması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, ziyaretlerinden dolayı Rektör Alkan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim