Hitit Üniversitesi’nin sosyal medya hesabından şenliklerle ilgili “Gençler, eğlenceye hazır mıyız? Artık ayrı kaldığımız zamanın acısını çıkarmaya ve aramıza yeni katılanlara hoş geldin demenin vakti geldi” ifadeleri kullanılırken, şenliğin 12-15 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.
Buna göre şenlik bugün saat 13.00’de Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüs Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda rekreatif etkinlik ve ödüllü yarışmalar ile başlayacak. Şenlik kapsamında saat 15.00’de HİTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Pop Orkestrası bir konser verirken, saat 16.00’da Grup Norm ve saat 17.30’da ise ünlü sanatçı Yusuf Güney üniversite öğrencilerine konser verecek.
Hitit Üniversitesi Şenlikleri yarın ise sata 11.00’de Sıklık mevkiindeki etnospor etkinlikleri ile devam edecek. Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan aynı gün saat 16.00’da Hitit Üniversitesi 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde HİTÜ öğrencileri ile sohbet edecek.
Şenlikler kapsamında 14 Ekim günü saat 14.00’de Millet Bahçesi’nde plaj voleybolu, ayak tenisi ve sokak basketbolu etkinlikleri düzenlenecek. Şenlikler 15 Ekim günü saat 09.00’da Kadeş Barış Meydanı’nda El Sanatları Sergisi, saat 14.00’de Halk oyunları etkinlikleri ve saat 15.00’de ise badminton, masa tenisi, dart, minyatür kale ve halka atmanın yer alacağı herkes için spor etkinlikleri ile son bulacak.
(Volkan SINAYUÇ)
 

Editör: TE Bilisim