Programa Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Arslan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Kılıç, Buharaevler Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Sabriye Esen, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Yiyecek-içecek bölümü öğrencilerinin hazırladığı yemek ve kokteyller davetlilere ikram edilirken açılış konuşmasını yapan Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Bölüm Şefi Oktay Temes, turizmin farklı bölgelerden insanları bir araya getiren bir hizmet olduğuna ve etkinliğin staja gidecek son sınıf öğrencilerine veda mahiyetinde olduğunu vurguladı.

Oktay Temes, “Staja gidecek olan öğrencilerimiz bizleri unutmayın, sizleri çok seviyoruz. Ne zaman isterseniz kapımız açık. Başarılı olmak istiyorsanız sevdiğiniz işi yapın. Bu okul çok büyük bir şans sizin için. Meslek liseliler her zaman bir sıfır öndedir” diye konuştu.

Okul öğrencileri adına yapılan konuşmanın ardından öğrencilerin şiir, tiyatro ve parodilerinin yer aldığı gösteriler ses ve sportif yarışmalarla devam etti. Etkinlikte daha sonra öğrenciler arasında yapılan yemek, kat hizmetleri, sportif, şarkı ve kitap okuma yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.

Etkinliğin son bölümünde ise sunulan ikramlar davetlileri mest etti. Staj öncesinde hazırladıkları lezzetlerle görücüye çıkan Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri davetlilerden de tam not aldılar.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim