Bir süredir rahatsızlıkları nedeniyle TOBB ETÜ Hastanesi’nde tedavi gören Solmaz Hisarcıklıoğlu için öğlen namazının ardından Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde cenaze namazı kılındı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu zor gününde siyasiler, işadamları ve yakınları da yalnız bırakmadı.

Cenaze namazına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, Alaca TSO Başkanı Günser Şirin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Solmaz Hisarcıklıoğlu, kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Çorum Milletvekili Uslu ve Çorum’dan cenaze katılan heyet TOBB’da Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek acısını paylaşıp  taziyelerini iletti. Uslu taziye ziyaretinde bulunan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de bir süre sohbet etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim