Divan Başkanlığı’na Adnan Tığlı, divan üyeliklerine ise Abdullah Çetin ve Kemal Ayçam’ın getirildiği genel kurulda konuşan Kooperatif Başkanı Hıdır Balaban, sanayi sitesine verdikleri destekten dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti.

Sanayi sitesi içindeki park alanlarında kameriyeler bulunduğunu ve bazı esnafın buralara levhalar astığını belirten Balaban, “herkesin istediği yere levha asmasına izin verirsek sanayi levha çöplüğüne döner” dedi.

Sanayi Sitesi’nin giriş çıkışlarına plaka okuyucu kameralar yerleştireceklerini belirten Hıdır Balaban bununla ilgili ihale çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Konuşmasında kooperatifin feshi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Balaban, kooperatifin üzerinde mal varlığı olduğu sürece fesh edilemediğini söyledi. Bunun için mevcut binanın üyelere tapu yoluyla intikalinin sağlanması gerektiğini belirten Balaban bunun için de yetki verilmesini istedi, Hıdır Balaban ayrıca feshin ardından sitenin yönetimi için yine bir yönetim oluşturulması gerektiğini ifade etti. Yapılan oylamanın ardından seçime tek liste halinde giren Hıdır Balaban yeniden kooperatif başkanı seçildi.

Sanayi Sitesi yönetim kuruluna Hıdır Balaban ile birlikte Turan Çalıkuşu ve İlhan Baş da seçilirken denetim kurulunda ise Özgür Kabasakal, Cengiz Metin ve Elvan Zorlu yer aldı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim