Sinem Sarı bu kapsamda dün İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte Gazi Caddesi’ndeki işyerlerine ziyaretlerde bulunarak esnaftan destek istedi.

27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ne bir an olsun tempo düşürmeden devam eden İYİ Partililer dün ayrıca Valilik ek hizmet binası ile Vergi Dairesi’ni de ziyaret ettiler.

Gittikleri her yerde sevgi ve coşkuyla karşılanan Sinem Sarı ve Bekir Özsaçmacı, yurttaşlara İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in selâmını ilettiler.

Milletvekili Adayı Sarı ve İl Başkanı Özsaçmacı, İYİ Parti’nin iktidara gelmesi ve Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması hâlinde yapılacak icraatlar hakkında yurttaşları bilgilendirdiler.

Ülkemizin iyi bir geleceği olması için seçmenlerin İYİ Parti’ye oy vererek destek vermesini isteyen Sarı ve Özsaçmacı, yurttaşların yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da kutladılar.

Dünkü seçim gezisi sırasında İYİ Parti ile birlikte Millet İttifakı’nda yer alan Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim stantlarını da ziyaret eden Sarı ve Özsaçmacı, her iki parti mensuplarına 24 Haziran Seçimleri için başarı dileklerini ilettiler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim