Me-Va Garden Cafe’de gerçekleştirilen buluşmaya Çepni Mahallesi Muhtar Adayı Ayla Erdemli, Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Nesrin Aksungur, Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayları Emine Özten, Ülkü Karakuş ve Habibe Alkan, Yeniyol Mahallesi Muhtar Adayı Hacer Tülay Örs, Kale Mahallesi Muhtar Adayı Şemsi Özdemir, Buharaevler Mahallesi Muhtar Adayları Yasemin Eyvazlı ve Esra Savaş, Karakeçili Mahallesi Muhtar Adayı Diler Salman Can ve Akkent Mahallesi Muhtar Adayı Fidan Gül katıldı.

Toplantıda söz alan Çepni Mahallesi Muhtar Adayı Ayla Erdemli, büyük bir medenî cesaret göstererek muhtarlık yarışında kendilerinin de olduğunu belirterek, “Çorum’un her mahallesine kadın eli ve anne şefkati değmelidir.” dedi.

Kadınların her alanda olduğu gibi muhtarlıkta da başarılı olacaklarını kaydeden Ayla Erdemli, “Kadın muhtar adayları olarak bir araya gelmekteki amacımız, bu yarışta hepimizin dayanışma içerisinde olduğu göstermektir. Bizler, Çorum’un her mahallesine kadın elinin, anne şefkatinin değmesi gerektiğine inanıyoruz. Her işte, her alanda olduğu gibi muhtarlık konusunda da biz kadınların başarılı olacağından hiç kimse kuşku duymamalıdır. Temennimiz, seçimlerin saygı ve sevgi içerisinde geçmesidir. Davete katılım gösteren tüm kadın muhtar adaylarımıza 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim