Ziyarette konuşan Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, kutuplaştırmadan kardeşlik hukukunu ön plana çıkartarak herkese, her kesime aynı mesafede davranarak partizanlık ve yandaşlık yapmayarak hizmet etmek gerektiğini söyledi. Cıdık, bu vesileyle İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi.

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt da konuşmasında, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin, memleketin yararına bir seçim olmasını diledi. Seçimlerde kardeşlikle birlikte kutuplaşmadan en güzel neticelerin alınacağına inandığını belirten Kurt, seçime giren bütün adayların düşman değil, rakip olduğunu, iyi, daha güzel ve hakkaniyetli, adil paylaşım ve idare etme noktasında tüm siyasi partilerin başkan adaylarına başarılar dilediğini kaydetti. Kurt, ortak akılla Çorum’u daha güzel yerlere götürmek amacıyla devletten, merkezi yönetimden daha güzel payları Çorum’a getirmeyi ümit ettiklerini aktardı.

Ziyaret sırasında konuşan İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, yapılacak olan 31 Mart seçimlerinde sevginin, saygının, ön plana çıkması gerektiğini, hepimizin ortak paydasının Çorum olduğunu kaydederek, herkesin amacının Çorum’u ileri taşıyarak kazandırmak olduğunu söyledi. Terlemezoğlu, seçimi kimin kazandığının gerçekten öneminin olmadığını, önemli olanın Çorum’un kazanması olduğunu ifade ederek Çorum’u beraber yönetmeye hazır olduklarını söyledi.

“AK PARTİ VE MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINDAN GERİ DÖNÜŞ ALAMADIK”

İyi Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Koca ise, bütün Belediye Başkan Adaylarıyla görüşmek için yaptıkları girişimlerde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’a ulaşamadıklarını, MHP adayı Kenan Şahin’e ulaşma konusunda yaptıkları girişimin sonuçsuz kaldığını ifade etti. Koca, davetimizi kabul etmeyen adayların tutumlarının kendilerini üzdüğünü de sözlerine ekledi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim