Çorum Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Tufan Köse’yi makam odasında ziyaret eden Tabip Odası heyeti, Çorum'dan iki Meclis İdari Amiri’nin olmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti ve Köse'ye görevinde başarılar diledi. Çorum Tabip Odası’nın faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Dr. Mustafa Azak, hekimlerin sorunlarının Meclis’te gündeme getirilmesi için destek istedi. Kardeşinin de doktor olduğunu dile getiren Çorum Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Tufan Köse, avukatlık yaptığı günlerden beri Tabip Odası ile samimi ilişkiler içinde olduğunu, hekimlerin verdikleri emeklerinin karşılığını yeteri düzeyde alamadıklarını, özellikle emekli olan hekimlerin çok mağdur olduğunu ifade etti.
Tabip Odası heyeti daha sonra, makam odasında kendilerini misafir eden Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın yeni görevini kutladı ve üstlenmiş olduğu Milletvekilliği ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Üyeliği'nde başarılar diledi. Ziyaret sırasında hekimlerin sorunları ve çözüm yolları, Çorum’da sağlık alanında çalışmalar ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sorunların giderilmesinde hassasiyet göstereceğini söyledi.
Daha sonra Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile makamında görüşen heyet, Milletvekilliği ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon üyeliğinde başarılar diledi. Tabip Odası heyeti sağlık gündemi ile ilgili paylaşımlarda bulundu ve sorunların çözümünde yardım istedi. Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt destek olmaktan memnun olacağını belirtti. Başta Sağlık Komisyonu olmak üzere birçok alanda sorunların çözümü için sürekli çalıştıklarını söyleyen Kurt, Tabip Odası heyetinin istekleri için de yakın ilgi göstereceğini dile getirdi.
Heyet daha sonra Kahramanmaraş Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Dr. M. İlker Çitil’i makamında ziyaret etti.







(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim