Referandumda oylanacak olan 18 maddenin tek tek incelenmesi gerektiğini belirten Karadağ, “Türkiye’nin yararına mı yoksa zararına mı? Acaba CHP bunu diyebilecek mi? Türkiye’nin geleceği için, refahı ve istikrarı için bu sürecin ‘evet’ ile taçlanması gerekiyor” dedi.

“Evet” kampanyasına Genel Merkez olarak 25 Şubat’ta başlayacaklarını dile getiren Karadağ, “Biz de Çorum’dan 40’a yakın otobüsle genel merkezimizin düzenleyeceği organizasyona katılacağız” ifadesini kullandı.

Karadağ, konuşmasının devamında şunları dile getirdi:

“Aslında biz teşkilat olarak seçim koordinasyon merkezimizi daha önceden kurmuştuk. Çorum’da ‘evet kampanyasını’ Genel Başkan Yardımcımız Nükhet Hotar’ın katılımıyla başlatmıştık. Buradaki organizasyonda emeği geçen Meryem Demir hanımefendiye ve yönetimindeki tüm arkadaşlarına gönülden teşekkür ediyorum.

Ak Parti Çorum İl Teşkilatı olarak 25 Şubat’taki toplantıdan sonra bütün bir referandum sürecin dolu dolu yaşayacağız. Çorum Ak Parti olarak ‘evet’ kampanyasında rekor kırmayı hedefliyoruz. Bu teşkilat, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve ekibiyle başarıdan başarıya koşacaktır. Biz bu koşturmadan asla yorulmuyoruz.

Daha güçlü bir Türkiye için bu değişiklik zorunludur. Türkiye’nin geleceği için bu referandum çok önemli. O nedenle çalmadık kapı, ulaşılmadık seçmen bırakmayacağız. Çorum’da ‘evet’ oylarında patlama yaşanması için 16 Nisan’a kadar gece gündüz çalışacağız.”

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim