Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum Şubesi tarafından düzenlenen kermes, dün gerçekleştirilen bir törenle hizmete açıldı.
Valilik karşısındaki eski Tekel binasındaki kermesin açılışına Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı ve MHP MYK Üyesi Hüseyin Akgül, MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Aybüke Topçubaşı Ekici, Sami Çam ve Ali Akcan, Ülkü Ocakları Şube Başkanı Ahmet Hattab İmal, Dernek İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru ve çok sayıda davetli katıldı.
Kermesin açılışında kısa bir selâmlama konuşması yapan Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı ve MHP MYK Üyesi Hüseyin Akgül, hayır yapmanın ilk şartının helâl para olduğunu belirterek, “Hayır, helâl para ile yapılır. Yağmur Damlası Derneği’nin fedakâr gönüllüleri burada el emeği, göz nuru ortaya koydukları ürünlerin satışından elde edilen helâl paralarla bir öğrenciye pantolon, bir öğrenciye gömlek temin etmenin gayretindeler. Hepsine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Yapılan duanın ardından kermesin açılış kurdelesi, Hüseyin Akgül ve diğer katılımcılar tarafından hep birlikte kesildi. Ardından Dernek Genel Başkanı Akgül ve beraberindekiler kermesi gezerek, çalışan kadınlara teşekkür ettiler.
Yağmur Damlası Derneği’nin kermesi 23 Mayıs’a kadar açık kalacak.


(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim