Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen programa, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Başhekim Çağatay Evrim Afşarlar, Başhekim Yardımcıları Selim Asaroğlu ve Kadir Çetinkaya, Hastane çalışanları, hastalar ve hasta yakınları katıldı.

Mevlid-i Nebi programında bir konuşma yapan İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Hz. Muhammed (SAV)’in âlemlere rahmet olarak gönderilmiş örnek bir insan olduğunu belirterek, “O'nun doğumu ile insanlık karanlıklardan aydınlığa kavuşmuştur. Kıyamete kadar da O’nun bizlere emanet ettiği İslâm'ın nuru bütün insanlığı kuşatmaya devam edecektir.” dedi.

Manevi Destek Uzmanı Faruk Özdemir, Akşemseddin Camii Müezzini Ferhat Turhanoğlu, ve Sarimbey Köyü Camii İmam Hatibi Hasan Latifoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından kanunî Fikret Bilen ve neyzen Ümit Ölmezcan eşliğinde çeşitli ilahi ve kasideler seslendirildi.

Katılımın yoğun olduğu program Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Manevi Destek Uzmanı Lütfullah Bozok tarafından yapılan duanın ardından son buldu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim