Uzun süre Orman ve İşleri Bakanlığı Müsteşarlığı ve Başbakanlık Başdanışmanlığı görevlerinde bulunan Akca bu görevlerde iken Çorum ve ilçelerine yaptığı hizmetlerle halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Kendisine karşı duyulan ilgiden memnuniyetini dile getiren Akca, Türk milletine ve özelde Çorum halkına daha iyi hizmetler sunabilme adına siyasette daha fazla faydasının olacağına inandığı için milletvekili olmak istediğini dile getirdi.

Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösterdiğini kaydeden Akca, aday gösterildiği ve milletvekili olduğu takdirde her zaman halkın arasında ve hakkın emrinde siyaset yapacağını dile getirerek, “Yıllardır ülkemizin sırtına kene gibi yapışmış olan, kendi menfaatini, kendi rahatını, kendi çıkarını, kendi makamını; vatanından, bayrağından, ezanından önde tutanlar, kirli ittifaklarla, kısır siyasetleriyle bir araya gelip sandıkta, meydanda yenemedikleri bu milleti hâlâ yenebilmek için fitne üretmekten geri durmuyorlar. Halkımızla Cumhurbaşkanımızın arasını açmak için uğraşıp duruyorlar. Fakat hiç akıllarına getirmek istemedikleri bir şey var. Sayın Cumhurbaşkanımızı bu halk gönlüne kazımış durumda. İnsanların gönlünden sökemediklerini gördükçe de daha da saldırganlaşıyorlar. Ne kadar saldırganlaşırlarsa saldırganlaşsınlar bu millet kendi adamını Cumhurbaşkanımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacaktır. Bunu gezdiğim yerlerde görüyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim