Çorum’un en büyük ve en modern halı yıkıma fabrikalarından birisi olan Işıl Halı Temizleme Fabrikası, 2008 yılından bu tarafa yılın 4 mevsimi verdiği hijyen, modern ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin büyük takdirini kazanıyor.
Ankara Yolu 2. Kilometrede faaliyet gösteren Işıl Halı Temizleme Fabrikası Yetkilisi Mehmet Saydan, halı temizlemenin öyle sıradan bir iş olmadığını belirterek, bu konuda hizmet veren firmaların mutlaka gerekli bilgi, tecrübe ve teknik altyapıya sahip olması gerektiğini ifade etti.

“EN İYİ HALI YIKATMAK İÇİN KALİTEYİ SEÇİN”

Işıl Halı Temizleme olarak sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve Çorum’a halı yıkama makinesi getiren ilk firma olduklarını özellikle ifade eden Mehmet Saydan, tamamen hijyen bir ortamda ve el değmeden yıkanan halıların hızlı ve güler yüzlü servisle evden alınıp, eve geri bırakıldığını kaydetti.
Firma olarak halının dışında battaniye, yorgan, yerinde yıkama, koltuk takımı ve overlok gibi hizmetlerinin de bulunduğunu anlatan Mehmet Saydan, el değemeden tamamen teknolojik ortamda yıkadıkları halı, battaniye ve yorganları yıpratmadan temiz ve hijyen bir şekilde müşteriye teslim ettiklerini bildirdi.



“HALI TEMİZLEME CİDDİ BİR İŞTİR”

Halı temizleme işinin çok ciddi bir iş olduğunu özellikle vurgulayan Mehmet Saydan, bu işi yapan firmaların yeterli bilgi, tecrübe ve teknolojik altyapıya sahip olması gerektiğini dile getirerek, firma olarak hijyen bir ortamda halı yıkama için geliştirilmiş toz alma, otomatik yıkama, sıkma ve paketleme makinelerini kullandıklarını açıkladı.
Saydan, Işıl Halı Temizleme Fabrikası olarak Çorum’da Türkiye Profesyonel Halı Temizleyiciler Yardımlaşma Derneğine üye ilan ilk ve tek firma olduklarını da dile getirdi.

“ÖNCE MEMNUNİYET”

Sıradan bir temizlikle halının asla gerçek anlamda temizlenemeyeceğini, bu anlamda firma olarak önceliklerinin ‘müşteri memnuniyeti’ olduğunu ifade eden Mehmet Saydan, “halı, profesyonel olmayan ellere teslim edilmeyecek kadar önemli ve değerlidir. Işıl Halı olarak her halının cinsine göre özel uygulanan yıkama metotları ile temizleme yapıyoruz. Halı yıkamada hijyen kurallarını asla ihmal etmiyoruz. Bu anlamda bir halı yıkanmadan diğerine asla geçmiyoruz. Makinede yıkanan halıyı sıkıldıktan sonra özel bir vinç yardımıyla kapalı kurutma alanına taşıyoruz. Burada büyük fanlarla hava akımı yardımıyla halıların kurumasını sağlıyoruz. Tamamen kuruyan halılar yine hijyen kuralları elden bırakılmadan, hızlı bir şekilde müşterilerimize teslim ediyoruz. Firma olarak müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önce geliyor. Çünkü tüm amacımız müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaktır. Bu hizmet kalitesiyle yolumuza devam etmeye kararlıyız. 333 0 222 numaralı telefonla bize ulaşan müşterilerimizin halılarına hızlı ve güleryüzlü servis anlayışımızla evlerinden alıyoruz. Tecrübeli elemanlarımız ile modern tesisimizde el değmeden tamamen modern ve hijyen ortamda yıkadığımız halıları yine aynı anlayışla evlerine teslim ediyoruz. Tüm Çorum halkından halılarını en iyi kalitede yıkatmak için Işıl Halı Temizleme Fabrikasını tercih etmelerini bekliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.
(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim