SAİT KÖMÜRCÜ

Kömürcü Toprak Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Kömürcü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan oğulları Mustafa ve Ömer Kömürcü ile görüşen Aşgın, “Gözbebeğimiz toprak sanayi sektörünün duayenlerinden olan değerli ağabeyim, hem işindeki başarısıyla, hem de Çorum’a her alanda olan katkılarıyla gönlümüzde müstesna bir yere sahiptir” dedi.

MUSTAFA DUDUOĞLU

Duduoğlu Çelik Döküm Fabrikası’nı ziyaretinde, ileri teknoloji ile bütünleşmiş devasa bir tesisin başarı hikayeleriyle birleşerek gurur abidesine dönüşüne bizzat şahit olduğunu ifade eden Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Haklı övüncümüz olan makina imalat sektörünün temel taşlarından Duduoğlu Döküm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duduoğlu ağabeyimi ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Duduoğlu kardeşimi, bizleri gururlandıran başarıları nedeniyle kutluyorum” diye konuştu.

ARSAN-İSMAİL KAYILI

Aşgın, ARSAN Makina’yı ziyareti ile ilgili olarak da şu değerlendirmeyi yaptı:

“1973 yılından beri şehrimizin köklü kuruluşlarından Arsan Makina A.Ş’nin Onursal Başkanı İsmail Kayılı ağabeyimizi ve Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kayılı kardeşimizi ziyaret ettik. Toprak Sanayi Sektörü’ndeki makina imalatı bakımından dünyanın sayılı firmaları arasındaki başarılı yeriyle tüm Çorumlu hemşehrilerinini gurur kaynağı olan Arsan Makina’yı gönülden kutluyor, şehrimize ve ülkemize kazandırdığı katma değerler için teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim