MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve parti yöneticileri geçtiğimiz Cuma günü son yolculuğuna uğurlanan Şehit Ayhan Çam’ın Uğurludağ İlçesi’ndeki ailesini ziyaret ederek başsağlığı dilediler. Ailenin acısını paylaşan Karapıçak, hainlerin bu ülkeyi bölmeye ve parçalamaya gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Tarih boyunca Türk milletinin vatan, bayrak ve namusu uğruna bedeller ödediğini belirten Karapıçak, terörün hiçbir zaman kazanan taraf olmadığını ve olamayacağını ifade etti.

Şehit babasının evlat acısına rağmen “Vatan Sağolsun” dediğini belirten MHP İl Başkanı Karapıçak, “Bu süreci birbirimize destek olarak vatanımıza sahip çıkarak aşacağız. Siz evladınızı şehit verdiniz ve bedel ödediniz. Türk milleti olarak bizler de bedel ödemeye devam ediyoruz. İnşallah bunun son olmasını diliyoruz. ‘Vatan sağolsun’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Agah Karapıçak ve beraberindeki heyet daha sonra şehit Ayhan Çam ve tüm şehitlerin ruhu için Kur’an-ı Kerim okunup, dua edildikten sonra şehidin baba ocağından ayrıldılar.

Daha sonra MHP Uğurludağ İlçe teşkilatına geçen Agah Karapıçak ve beraberindeki heyet burada ilçe teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek, istişarede bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim